Välkommen till våra Nätverk!

Här kommer du hitta senaste nytt om våra nätverk. Nätverken kommer att bestå av små grupper på ca 8-10 deltagare och vi kommer att forma teman och diskussioner efter gruppens önskemål. Syftet är att vi ska utveckla varandra i våra ledarskap och roller och få inspiration genom både omvärldsbevakning, forskning och utmaningar.

VD-nätverk

VD-nätverket riktar sig till dig som är just VD. Som VD är vi involverade i de flesta områden i våra verksamheter och syftet är att skapa ett forum att diskutera utmaningar, tillväxt och verksamhet i en liten och förtrolig grupp. Syftet är att du ska få en kompetensutveckling genom dialog med likasinnade nätverkskollegor, men också få växa i ditt ledarskap genom inspiration och coachning av UCS Managements konsulter.

Träffarna är 2h långa per tillfälle och vi kommer att ses i Linköping.

Tider och plats återkommer vi med när vi börjat fylla upp platserna, men anmäl ditt intresse via länken nedan för att få information om start och innehåll.  Vi kommer att jobba med mindre grupper på upp till 8 deltagare per grupp och kommer också att anpassa grupperna efter verksamhet, bransch och antal års erfarenhet.

Kostnaden är 10 000 ex moms och inkluderar dokumentation, litteratur, lunch/frukost och inspiration.

Varmt välkommen att delta!

UCS Management Network

Vi saknar möten med innehåll som inspirerar, engagerar och lockar! Pandemin tog lite död på nätverkandet och vi vill återuppväcka det och en möteskultur som innehåller meningsfulla samtal. Vi bjuder in dig till en kreativ, innovativ dialog där vi tillsammans pratar utmaningar, glädjeämnen, inspireras och motiveras. Fokus är vårt arbete och situationer som uppstår i våra olika roller.

Starka chefer

Vi jobbar med att utveckla chefer och ledare till sin fulla potential. I vår startar vi upp en ny nätverksidé där målsättning för både kropp och ledarutveckling är i fokus. Nätverket starka chefer erbjuder månatliga träffar med utvecklingsorienterade teman som stärker dig i både ditt ledarskap och din kapacitet. Vi kombinerar detta med funktionell, fysisk träning baserat på ett varierat och personligt utmanande träningsprogram.

Vi kallar det här för starka chefer och målet är att du ska få en helhetsutveckling och aktiv styrka både som ledare och i din vardag.

Träffarna bygger på att vi varje gång har en fysisk aktivitet för att därefter jobba med målsättning och ledarutveckling.