Cybermanagement

Om strategier och best practise för att cybersäkra din organisation

Styr och led för ökad cybersäkerhet!

Ledarskapets roll i att skapa en cybersäker organisation!

Få en målbild och basplan för fortsatt säkerhetsarbete!

Workshop för ledningsgrupper:

Säkerhet är viktigt för alla organisationer, men med den ökande mängden cyberhot som inträffar idag är det viktigare än någonsin att skydda sig mot dessa hot. Därför är det avgörande för alla ledare och medarbetare att ha kunskap om cybersäkerhet och veta vilka steg man kan ta för att skydda sin organisation.

För att hjälpa er att ta de bästa besluten för att skydda er organisation, erbjuder vi en interaktiv workshop som leds av våra erfarna seniorkonsulter Henrik Krohn och Susanne Bergman från UCS Cyber Security och UCS Management.

Innehåll:

I denna workshop kommer ni att genomföra en grundanalys och ha en dialog om vilka steg som är viktigast för er och eran organisation. Efter endast 3 timmars workshop kommer ni ha en klar målbild och en basplan för ert fortsatta säkerhetsarbete.

Under workshopen kommer ni att gå igenom de viktigaste grunderna för att cybersäkra er organisation, samt ledarens roll i att utveckla säkerhetsgrunder. Ni kommer även att genomföra en enklare nulägesanalys och diskutera ledning, styrning och säkerhetsmål. Dessutom kommer ni att genomföra en gap-analys och ha en säkerhetsdialog för att ta fram en cybersäkerhetsbasplan för fortsatt internt arbete.

Anmälan:

Denna workshop vänder sig främst till ledningsgrupper och chefer, och vi kommer att ta emot max 12 deltagare för att säkerställa att alla får den uppmärksamhet och support de behöver.

Priset för workshopen är 14.900 kr, exkl. moms och inkluderar all utbildningsmateriel och basplan för fortsatt arbete. Anmäl gärna ditt intresse nedan så kontaktar vi dig!