Varmt välkomna att fira alla hjärtans dag med oss på UCS Management. Den 14:e februari, 12:00-13:30 på Teknikringen 4B kör vi Kärlek & ledarskap med fokus på positiva känslor kopplat till våra arbeten. Denna gång med extra fokus på ledaren.

Vänligen klicka HÄR för att anmäla dig!

Vår värld snurrar snabbt och med pandemi, lågkonjunktur, kris och elpriser så vill vi i ännu starkare grad prata om och fokusera på det som är positivt. Den 14 februari, på alla hjärtans dag, kommer vi att hålla en gemensam lunch och samtal kring positiva känslor kopplat till våra arbeten. Med all rätt sätter vi våra anställda i fokus när vi pratar om trivsel, men hur är det med ledaren då och vilka effekter får det på arbetet om ledaren stortrivs? Det är precis det vi vill lägga fokus på under det här tillfället.

Vi ordnar med lunch till självkostnadspris 150:- och inkluderar mat och dryck från Stångs Magasin. Platserna är begränsade så anmäl dig så snart du kan. Anmälan är bindande. Vi ses hos oss på Teknikringen 4B i Mjärdevi och tiden är 12.00-13.30 Anmäl dig via länken ovan och där anger du också allergier och faktureringsuppgifter för lunchen.