Linköping 2022-11-07

 

Kommunikation kring byte av VD i UCS Management 

 

UCS Management har haft en god tillväxt de senaste åren och etablerat sig som en ledande regional aktör inom individ-, grupp- och företagsutveckling. I syfte att ta nästa steg som företag och utveckla vårt erbjudande ytterligare ser vi det som ett bra tillfälle att förstärka vår organisation och ledarskap. Styrelsen för UCS Management har utsett Louise Lennersten som ny VD. Louise är idag affärsutvecklare för företaget och tar nu nästa naturliga steg i organisationen.  

-”Med Louise får vi en kompetent och erfaren ledare som varit en nyckelperson i utvecklingen av företaget och affären” säger Saied Ghannadan, VD & styrelseordförande på UCS Group.

Peter Myrgård, UCS Managements nuvarande VD och grundare renodlar sin roll och kommer att fortsätta som delägare, styrelseledamot och Managementkonsult. Peter kommer att i högre grad erbjuda konsulttjänster med ett särskilt fokus på strategiutveckling, utveckling av ledningsgrupper och ledarstöd. 

Louise tillträder sin tjänst den 15 november 2022. 

 

Styrelsen i UCS Management