Webbinarium 14/10 2021 ”Och vad ska du ha din ledningsgrupp till…?”

”Och vad ska du ha din ledningsgrupp till…?”

Den frågan var starten på en framgångsrik utvecklingsresa som Mikael Källqvist VD på Bostads AB Mimer genomför med stöd av oss. Vi på UCS CENT Management är övertygade om att framgångsrik företags- och ledarutveckling startar och utvecklas via ledningsgruppen. En övergripande frågeställning är hur vi når full potential i ledningsgruppens arbete med fokus på individ, grupp och företag.

Webbinariet genomförs som ett rundabordssamtal där erfarna ledare i form av Pernilla Rönn (Head of divison Cyber Security, Combitech), Stefan Persson (CEO, Configura) samt Thomas Säld (CEO, BRP Systems) delar med sig av sina rika erfarenheter i dialog med UCS CENT Managements Peter Myrgård och Erik Bengtsson.