Cent Managements vision är bland annat att nå ut till flera med budskapet om det hållbara, mänskliga, värdeskapande ledarskapet. Idag har vi haft en mycket fin och konstruktiv dialog med Pontus Lindblom och Jessica Stille som verkar inom Näringslivsutvecklingen i Norrköpings kommun. Under våren kommer vi genomföra flera aktiviteter i Norrköping i syfte att bygga fler starka relationer med företag och företagare i Norrköping. Den 6 maj hålls One Future Day på Louis de Geer i Norrköping. Då kommer bland annat Fredrik Reinfeldt och Håkan Ericson hålla föredrag om ledarskap. – Det ser vi fram emot. Välkommen att boka din plats.

-Stort tack för mötet idag, Jessica och Pontus! Vi ser fram mot fortsatt spännande och utvecklande dialog för Norrköpings bästa.

Håkan Ericson, Jessica Stille, Peter Myrgård