Vi på Cent Management är väldigt glada att ytterligare en välrenommerad ledare och teamspelare väljer att ansluta sig till vårt gäng. Nedan kan du läsa mer om Magnus och hans planer framöver.

-”Det känns verkligen inspirerande att ingå i Cent Management och här arbeta med att utveckla människor, grupper och företag. Jag tror mycket på att få in den långsiktiga planeringen för att bli hållbara över tid. Cents värderingar stämmer väl överens med mina och min målsättning är att överföra mina erfarenheter av framgångsrika team inom idrotten och överföra det till näringslivet.”

Efter min idrottskarriär som avslutades 2015 har jag fortsatt utöva idrott på motionsnivå. Jag är också fotbollstränare för min äldsta dotter i Hjulsbro IK. Tillsammans med några vänner grundade jag välgörenhetsstiftelsen Tappra Barn där jag fortfarande är engagerad på min fritid. I Linköpings Hockey Club där jag spenderade stor del av min ishockeykarriär har jag nu en roll som styrelseledamot.

Mina främsta kompetensområden är teamutveckling och individens ansvar i gruppen.

Under ca 18 år spelade jag ishockey på heltid. Jag spelade större delen av tiden i Sverige men hade också utlandssejourer i USA, Ryssland och Schweiz. Jag spelade strax över 200 landskamper med ishockeylandslaget Tre Kronor, deltog vid 8 världsmästerskap och ett OS. Under senare delen av min karriär utbildade jag mig till diplomerad marknadsekonom och efter karriären till mental rådgivare. Jag har varit sälj och marknadsansvarig på småhustillverkaren LågenergiHus i Sverige AB och har arbetat som kontorschef för SkandiaMäklarnas kontor i Linköping, Mjölby och Motala.

Jag arbetar idag med teamutveckling, individuell coaching och föreläsningar om jaget, laget och företaget.

Hälsningar

Magnus Johansson