Sommarhälsning och nytt avsnitt i Backstagepodden!

Vi på UCS Management vill vi ta tillfället i akt att rikta våra varmaste gratulationer till alla nyblivna studenter! Vi önskar er alla en fantastisk sommar fylld med glädje och minnesvärda stunder. 🎊✨

Vi passar även på att släppa sista avsnittet av Backstagepodden! https://lnkd.in/dtJ2dU8u

I det här avsnittet träffar vi Zenaida Hadzimahovic och pratar förändring ur ett samhällsperspektiv. zenaida hadzimahovic bevakar frågor som rör inkludering, samhällsbevakning, opinion och har även skrivit om kultur i Balkan innan hon lämnade för Sverige.
Vi pratar även om kraften i inkludering, om samhälls- och medborgaransvar och vad varje enskild individ kan bidra med för att skapa förändring.

Med det önskar vi er en riktigt härlig helg! ☀️

Till toppen