Utvecklas med oss

Vill du vara med i ett sammanhang där vi tillsammans gör en skillnad för andra människor, på såväl kortare som längre sikt? Vår passion är att vara en närvarande partner till våra kunder och där vi tillsammans skapar förutsättningar för en gynnsam utveckling av både individer och företaget i sin helhet. Vi samarbetar med ägare, styrelser och företagsledningar och tillsammans skapar vi ökat värde.

Som kollega  får du en unik möjlighet att jobba med dina specialiteter och nyttja din spetskompetens samtidigt som du delar erfarenheter med hela vårt team på UCS Management.

Om du delar våra värderingar och vill vara med och utveckla och utvecklas på vår resa så är du varmt välkommen att kontakta oss för en dialog.

-Vi är starka tillsammans!

Louise Lennersten | VD | UCS Management

Våra Värderingar

Vi jobbar alltid med värderingarna i centrum. Våra värderingar vägleder oss i vardagens arbete och verkar som kompassnål i stora och små beslut. För oss är värderingarna lika viktiga i vårt interna arbete som i vårt arbete tillsammans med kunderna. Vi brinner för genuin utveckling med individuella motivationsfaktorer och drivkrafter som motor och i det arbetet är värderingarna grunden.

I vårt företag lever  vi efter:

Mod – Trygghet – Tillsammans – Omtanke  – Framåtanda

Det visar vi genom stort engagemang och intresse i kombination med omtänksamhet.